PREMIUM TJENESTER

For Markedsføring

For Ingeniørarbeid

PROSESS

 • 1
  Skanneprosess

  Vi vil komme på avtalt tid for å fange den nødvendige plassen. Undersøkelsestidspunktet avhenger av prosjektets type og størrelse, det vil ta rundt 1-2 timer for bygninger som er mindre enn 500 kvadratmeter. Kunden må rengjøre og ordne plassen direkte før skanneprosessen utføres. Alt som skanningskameraet vil fange vil vises i den endelige 3D-modellen.

 • 2
  Databehandling

  På dette stadiet blir undersøkelsesdataene behandlet for å lage 3D-modellen og aktivere den på skyplattformen. Denne prosessen vil ta 2-3 arbeidsdager for standardprosjekter før du får den endelige lenken til prosjektet ditt. Tiden er relatert til prosjektets størrelse og antall bestilte tjenester.

 • 3
  Klar til bruk

  Etter noen dager med skanneprosessen, vil 3D-modellen din være klar til bruk på alle enheter ved å bruke en enkel delingslenke som du enkelt kan sende til hvem som helst via e-post, melding, sosiale medier eller legge den til på nettstedet ditt. I tillegg til den 3D-modellen, er det mange andre unike tjenester du kan bestille.

PRISER

Prisen avhenger av hvor mye grunnareal som skal skannes, hvor mange etasjer som skal dekkes og eventuelle spesielle behov ønskes. I tillegg avhenger den endelige prisen av hvor lenge 3D-modellen din vil være tilgjengelig online. kontakt oss for å få et tilbud.
GET A QUOTE