3D Line ble etablert i Norge i 2019, gjorde vi det fordi vi ser det stor behov i marked til Virtuell virkelighet teknologi. Derfor tilbyr vi 3D-Skannings tjenester til alle typer eksisterende bygninger for å skape interaktive 3D-modeller og Virtual Reality Tourer som brukes til markedsføring, Utdanningsformål eller bare for arkivering.

Prosjektene våre utmerker seg ved kreativitet og unikhet. Vi leverer høykvalitets og brukervennlige prosjekter som er klare til å publiseres ved behov i alle sosiale medier, nettsider, google maps og mer. I tillegg til tilbyr vi mange unike tjenester til de allerede skannede områdene.

3D Line er en offisiell Matterport Service Partner. Og det betyr pålitelighet, kvalitet og ekspress tjeneste.

Vårt mål er å gjøre alle steder tilgjengelige for alle mennesker med forskjellige evner, ved å tilby 3D og virtuell virkelighet turer i stedet.

Nytt Perspektiv

3D Line gjør det mulig for kundene å gå virtuell inn i eiendommen og gir dem mulighet til å oppleve stedet virtuelt som om de er der. Det er enklest måte å vise steder i fotorealistiske 3D-animasjoner, og dele prosjekter hvor som helst på alle sosiale medier Email og SMS. Den framtidsteknologi er enkelt å bruke og fungerer på alle enheter Telefon / iPad / PC.

Utforske ukjente og nye miljøer virtuell før besøket, for å avgjøre om stedet tilfredsstiller individuelle tilgjengelighet behov. Disse stedene vil være tilgjengelige 24/7.

En 3D Modell er nøyaktig dokument av bygget som eieren kan bruke det når som helst i framtiden.

Matterport Teknologi

Matterport er en global 3D-dataplattform som er klarert av tusenvis av virksomheter rundt om i verden for å lagre og administrere 3D digitale tvillinger av eiendommer deres på en sikker måte.

3D LINE er en offisiell Matterport-tjenestepartner. Det er et globalt nettverk av pålitelige Matterports 3D-fotografer. Vi i 3D Line tilbyr 3D-skanningstjenester inkludert virtuelle 3D-turer, høyoppløselig fotografering og virtuell virkelighets opplevelser for å hjelpe deg med alle dine behov.

Ansett en Matterport-fotograf for å skanne eiendommen din i dag!

Enten du selger et hjem, markedsfører en bedrift eller bare dokumenterer et sted for hvilken som helst grunn.

Aktiver eiendommen din og hold den på den virtuelle siden av verden!

Ansett oss til å skanne eiendommen din i dag!